Voor Akkoord - Documents Under Control

Ga naar de inhoud
DOCUMENTS UNDER CONTROL
Lees hier hoe documenten beheer u het leven makkelijker kan maken.

VOOR AKKOORD
Gepubliceerd op 30/03/2016

De nummer twee op de ranglijst is For Approval. Als je een document uitstuurt voor akkoord betekent het eigenlijk dat jij vind dat het product af is voor constructie. Of als je een verzoek om een akkoord krijgt, vind jouw sub-contractor of leverancier dat.

In alle gevallen moet er een goedkeuring plaatsvinden, en dat is best belangrijk te noemen. Er worden hele milestones aan opgehangen. Het betekend dan ook een opstap naar de volgende stap of fase. Als je in de design fase zat, mag je verder naar de volgende stap, de constructie fase.

Bij een goedkeuring krijg je een 'Approved' terug. Waar niemand op hoopt, maar helaas vaak voorkomt, is dat het verzoek gedeeltelijk of geheel wordt afgewezen.

Rejected en Approved with comments
In het geval van een afwijzing krijg je een 'rejected' of 'approved with comments' terug.

In beide gevallen wordt er verwacht dat je het nog eens opstuurd voor goedkeuring. Het gevolg is ook dat je revisie wordt verhoogt met 1.

In een enkele geval is er sprake van een administratieve approved with comments, bijvoorbeeld de datum, in dat geval kan de verandering meegenomen in de 'normale' volgende revisie, hetzij de nieuwe revisie bij een wijziging of bij de final documentation.
© 2014 - 2024 Documents Under Control
Webdesign by: WWW.KOS4U2.NL
Terug naar de inhoud