Documents Under Control - Documents Under Control

Ga naar de inhoud

Documents Under Control

Documents Under Control
Gepubliceerd door in Introductie · 31 oktober 2015
Tags: Introductie
Welkom bij deze eerste blogpost betreffende document control.

Het  idee achter deze specifieke website is ontstaan in 2014 en op verzoek  van diverse werkgevers en particulieren die gebruik wilden maken van  mijn kennis en diensten. Ten tijde van het schrijven van de artikelen  was er nog weinig geschreven over document control.

Veel  van de artikelen zijn door mij geschreven en eerder gepubliseerd in de  periode 2012 - 2014 op www.kos4u2.nl. De artikelen zijn daar inmiddels  offline gehaald om ze een eigen plaats te geven op een eigen website.  Alle artikelen worden hier opnieuw geplaatst. Nieuw is dat mijn kennis  en ervaring aangevuld is met ervaringen en opvattingen van anderen. Het  gevolgd zal zijn dat de artikelen nu een meer wetenschappelijk karakter  krijgen en sterk verbeterd.

Ook nieuw is de  optie om een reactie achter te laten op mijn blogteksten. Waar nodig zal  ik die reacties meenemen met een update van het artikel. Gelijktijdig  ben ik een boek aan het schrijven over document control, de artikelen  zullen dus ook gebundeld worden in een boekwerk.

Veel plannen en ideeën, maar nu eerst de website vullen.





© 2014 - 2024 Documents Under Control
Webdesign by: WWW.KOS4U2.NL
Terug naar de inhoud